SOBRE NOSALTRES

Qui som?
Som una gran agrupació de veïns que representa  més de 18000 habitatges  de Barcelona, i a tots  els ciutadans, que estan afectats directa o indirectament  pel actual traçat de l’AVE pel centre de la ciutat.
Som independents i apartidistes,  tenim el suport de les Associacions de Veïns de l’Esquerra de l’ Eixample i del Clot - Camp del Arpa de Barcelona, a més d’entitats de comerciants. Ens vam constituir legalment com a plataforma a l’AVE PEL LITORAL Barcelona en el mes d’abril del any 2005 amb NIF G-63852891.

Què fem?
- Defensar els interessos i el patrimoni dels ciutadans i ciutadanes de Barcelona, i especialment, als afectats directa i indirectament, pel traçat del Tren d’Alta Velocitat (TAV).
- La recerca d’un model de ciutat i d’un model de gestió participativa d’aquesta, on la ciutadania tingui un paper protagonista i sigui escoltada.

Per què ho fem?
- Perque denunciem els greus perjudicis ocasionats a 30.000 vivendes entre el Prat i Sants
- Perque volem evitar el mateix o pitjor a més de 100.000 habitatges de Barcelona. NO! a un altre Carmel.
- Perquè estem en contra d’un traçat irracional, plantejat per gent que no atén a raons i sí als seus interessos polítics i econòmics(PSC- PSOE e IC - Verds)
- Perquè existeixen altres traçats més econòmics  i sobre tot més segurs
- Perquè el volen fer per carrers estrets de menys de 20 metres.
- NO! Al túnel pel carrer Provença i Mallorca.
- Perquè el risc zero no existeix.
- Perquè l’actual traçat ha sigut rebutjat per la majoria dels barcelonins i catalans als acords dels plens de l’ Ajuntament i del Parlament de Catalunya.

Com ho fem?
- Duent les nostres reivindicacions a l’Ajuntament, la Generalitat i als més alts estaments de l’Estat Español i al Parlament Europeu.
- Informant als ciutadans mitjançant manifestacions i assembleas informatives a llarg de tot el traçat.
- Buscant assessorament técnic i juridic on poder basar les nostres reivindicacions